Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Suporterii Corvinului Hunedoara au făcut show pe Pietonalul Bistriței înaintea meciului cu Gloria din aceasta seara.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Câteva zeci de suporteri ai Corvinului Hunedoara, echipați în tricouri alb -albastru si dotați cu tobe și alte elemente de recuzita au făcut show în această după-amiaza pe Pietonalul Bistriței înaintea partidei cu Gloria Bistrița 2018 în liga 3, un meci de baraj pentru accederea în Liga a 2-a, considerat cel mai important pentru Gloria din ultimii ani.

Fanii au cântat si scandat zeci de minute supravegheați de jandarmi în mijlocul orașului în fața teraselor, după care însetați s-a așezat la terasele de pe Pietonal. La plecare către stadion, încolonați au repetat spectacolul, de data aceasta cu o mașina a poliției cu girofar pe post de însoțitor, alaturi de zeci de jandarmi:

La stadion au mai avut parte de răcorire, pentru ca meciul a debutat pe o ploaie torențială. Meciul a început la ora 18,00.

Miza pentru bistrițeni:”Gloria poate rescrie istoria clubului”

Clubul le-a cerut suporterilor bistrițeni sa vină în număr mare la stadion: ”Jucăm diseară de la ora 18.00 cel mai important meci de fotbal al ultimilor ani! Este meciul care ne poate da o opțiune serioasă pentru promovarea în Liga a 2-a ! Astăzi este rândul jucătorilor Gloriei 2018 să rescrie istoria clubului! Vă asigurăm că toți motivați și extrem de determinați să dea totul pentru victorie, totul pentru Gloria!” scrie pe pagina clubului.
UPDATE 1: În minutul 34 scorul era de 0-2 în favoarea oaspeților, aceștia beneficiind și de un penalty pe care l-au și fructificat. Al doilea gol al oaspeților a venit dintr-un șut de la marginea careului. Terenul ud,solicitant din punct de vedere fizic le-a pus probleme mari jucatorilor.
Update: Bistritenii au pierdut cu scorul de 1 la 2, golul gazdelor fiind marcat catre finalul partidei tot în urma unui penalty, dat de arbitru în urma unui henț în careu. Returul partidei se va juca sâmbătă, 27 mai la Hunedoara.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu