Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: După o bătaie la un pahar, unul în arest pentru 30 de zile, altul la spital, în ATI.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un cioban de 50 de ani dintr-o comună din Bistrița-Năsăud, Viorel N. a ajuns în arest azi noapte pentru tentativă de omor după ce i-a dat o bătaie soră cu moartea  unui confrate de la o stână din Chiraleș, comuna Lechința. Amândoi erau beți atunci când a izbucnit bătaia, iar victima ciobanului arestat de polițiști a ajuns la spital cu răni foarte grave, unde a fost operat de urgență și acum e în ATI.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud și cei ai Secției 3 Poliție Rurală Lechința au ajuns la locul bătăii la 4 dimineața. ”În urma primelor investigații, s-a stabilit că agresiunea ar fi avut loc la o stână, din localitatea Chiraleș, iar în urma loviturilor primite, un bărbat, de 37 de ani, din Matei, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost transportat la spital, cu leziuni ce i-ar fi pus în pericol viața” precizează un comunicat de presă al Poliției Bistrița-Năsăud. Agresorul a plecat de la locul bătăii, fiind găsit și reținut ulterior.

UPDATE: Astăzi, ciobanul Viorel, care l-a calcat în picioare la propriu pe tovarășul de pahar,  a ajuns  în fața judecătorilor Tribunalului cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Judecatorii l-au trimis în arest preventiv pentru 3- de zile pentru tentativă de omor:

TENTATIVA DE OMOR AREST PREVENTIV

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au identificat și depistat pe bărbatul, de 50 de ani, din Lechința, bănuit de comiterea faptei, iar din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în noaptea de 28 spre 29 mai a.c., pe fondul consumului excesiv de alcool, între cei doi ciobani ar fi izbucnit un conflict spontan.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cercetările fiind continuate pentru tentativă la infracțiunea de omor.

Purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean Clinic de Urgență Camelia Strungariu a declarat la solicitarea BistrițaExpress  victima bătăii de azi noapte a ajuns la spital în stare critică,  cu multiple traumatisme: craniene, toracice, abdominale, a fost operat de urgență, iar acum se află ATI.

 

Share.

Lasă un comentariu