Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Lorant Sas: PSD nu se atinge de pensiile speciale ale demnitarilor și aleșilor locali, dar minte că rezolvă problema specialilor.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul REPER Lorant Sas atrage atenția asupra modului în care liderii PSD vor sa tranșeze problema ”specialilor” fără însă să se atingă de pensiile speciale ale demnitarilor și aleșilor locali și că ultimele lor amendamente rezolvă problema doar pe jumătate.

După ce luni de zile a evitat să abordeze subiectul pensiilor speciale, fiind principalul beneficiar, partidul lui Marcel Ciolacu vine acum cu un set de amendamente care acoperă doar jumătate din necesități și lasă o mare parte din probleme nerezolvate” a scris pe facebook Lorant Sas.

El spune și că în urmă cu câteva luni Partidul REPER a solicitat PSD dat și PNL, partid de care spune ca e tot mai absent din activitatea guvernamentală, să preia integral propunerile REPER pentru a acoperi subiectul pensiilor speciale în mod complet și corespunzător.

Amendamentele REPER la proiectul pensiilor speciale trimis de Guvern pot fi consultate aici: https://tinyurl.com/4bspu87x

Nu e clar când va fi luat în discuție în Parlament noul proiect de reasezare a pensiilor speciale., însă se pare ca nu se va întâmpla mai devreme de 12 iunie. Pentru ca intra cu proiectul care trebuie transat urgent, în vacanța parlamentară, coaliția discută posibilitatea unei sesiuni extraordinare potrivit Adevarul.ro.

 

Share.

Lasă un comentariu