Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Partidul Reper are organizație județeană în Bistrița-Năsăud. Conducerea este asigurata de o femeie si un bărbat, pe modelul central

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partidul Reper, formațiune cu europarlamentari si parlamentari, dintre care unul în Bistrița-Năsăud, e vorba de deputatul Lorant Sas, are organizație județeană. Lorant Sas a anunțat pe pagina sa de facebook că noua organizație are o conducere pe modelul celei naționale cu femeie si bărbat în funcțiile de co-președinte pentru a asigura din start respectarea cotelor de gen. Lorant Sas a fost ales co-presedinte al organizației județene alături de colega sa Elena Caia.

Deputatul REPER  a scris pe facebook și care sunt direcțiile noului proiect politic: ”Suntem proeuropeni și reformatori. Credem în viitorul european al românilor și avem la lucru în Parlamentul European cinci dintre cei mai buni și mai apreciați europarlamentari. Analizăm și votăm legi în Parlamentul României, legi care ne influențează viața în fiecare zi. Nu ne vedeți prea des la televizor pentru că munca noastră (eficientă) nu este la fel de spectaculoasă precum lozincile naționaliste și de “patriotism economic”, promovate de către personajele politice toxice care vă promit orice pentru a-i vota. Noi ne străduim să aducem în țară fonduri europene cât mai substanțiale, să punem presiune pe guvernanți în a le absorbi și implementa, să facem din PNRR un succes și să ridicăm standardele din sănătate, învățământ, justiție sau infrastructură pentru toți românii, nu doar pentru clientela de partid sau caravanele politrucilor. Vom lupta pentru viitorul antreprenorilor, al clasei de mijloc, pentru a nu crește taxele, pentru a nu mai avea “speciali”!

Poate că sunteți, pe bună dreptate, supărați pe clasa politică, însă fără implicare NU vom schimba în bine viitorul României. Avem nevoie de banii europeni și de integrarea rapidă în spațiul unic european. Derapajele naționalist-extremiste vor face mult rău țării noastre, și așa greu încercată de fenomenul depopulării masive și de corupția sistemică. Izolarea politică, de tip naționalist, în blocul comunitar, îi costă mult, astăzi, pe maghiari și polonezi. Noi avem o singură cale, cea europeană!

Proiectul nostru politic, demarat în 2018 de către Dacian Cioloș, Dragoș Pîslaru, Ramona Strugariu, Dragoș Tudorache și toți cei care am format atunci PLUS, a pornit din nou la drum, anul trecut, sub sigla REPER (Reînnoim Proiectul European al României). Nu am primit foarte multe încurajări sau șanse (timpul scurt până la alegeri, notorietatea noului proiect, dezamăgirea unor foști colegi sau simpatizanți după eșecul fuziunii cu USR, nu primim bani publici de la AEP precum celelalte partide parlamentare etc.)!”.

Lorant Sas a explicat și că REPER a reușit sa înființeze organizații județene în mai multe județe: ”Am reușit să înființăm organizații REPER în majoritatea județelor din România, suntem deja parte din sondajele politice (unde am depășit 2% din intenția de vot la nivel național) și vom candida la toate rundele de alegeri din 2024: europarlamentare, locale, prezidențiale și parlamentare.

Acum, vă anunț cu entuziasm și bucurie că REPER are organizație județeană și filială municipală și în circumscripția electorală pe care o reprezint în Parlamentul României. Avem cote de gen și de tineri stipulate în statut. Astfel, la fel cum conducerea națională a Partidului REPER este asigurată de către o femeie și un bărbat (copreședinții Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru), și filiala județeană Reper Bistrița-Năsăud va avea, pentru următorii doi ani, o conducere asigurată de doi copreședinți, Elena Caia și subsemnatul, în timp ce filiala municipală va fi coordonată de către colegul meu, Gavrilă Domide.

Înscrierea în Partidul REPER este posibilă doar după completarea formularului de pe site (https://partidulreper.ro/fiiunreper/), urmând ca aplicanții să susțină un interviu.

Dacă îți pasă de faptul că taxele majorate îți vor afecta afacerea și standardul de viață, dacă îți dorești ca nepoții sau copiii tăi să aibă șansa unui trai decent în România de mâine, atunci vino alături de noi! De ce să emigrezi, nu mai bine încerci să faci tu lucrurile mai profi decât ei?” a postat deputatul REPER de Bistrița-Năsăud, Lorant Sas.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu