Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Teribil accident de circulație: un tânăr, cameraman la o televiziune a fost ucis de o masină, in timp ce acorda asistenta unei colege. Un alt coleg a fost grav accidentat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Accident teribil în această noapte: un tânăr de 35 de ani, cameraman al unei televiziuni online din județ a fost ucis de o mașină în localitatea Mititei, în timp ce încerca să asigure asistență auto unei colege a cărei autovehicul avea probleme tehnice. Un alt coleg, membru al stafului tehnic al unei alte televiziuni locale, aflat în imediata apropiere a fost rănit grav.

Cele două echipe se întorceau în jurul orelor 2,00 de la filmări, de la Zilele Becleanului, când masina condusa de o tânără, colega cameramanului, a tras pe dreapta din cauza unor probleme tehnice. Tânărul cameraman de la Impact TV a coborât alături de un altul de la Sângeorz Tv pentru a da o mână de ajutor, potrivit Mesagerul 24. Nenorocirea a făcut ca soferul unei mașini, un SUV, care venea cu viteză să nu-i vadă pe cei doi și să-i lovească în plin: cameramanul de 35 de ani a decedat pe loc în timp ce colegul său de 42 de ani a fost grav rănit.

A doua victimă are leziuni grave

Bărbatul de 42 de ani, victimă a accidentului rutier de astă-noapte, din localitatea Mititei, a fost adus la UPU Bistrița în stare gravă, în comă indusă medicamentos, cu traumatisme și contuzii la nivel cerebral, renal, de bazin, la membrele inferioare, hemoperitoneu, șoc hipovolemic, fiind supus unei intervenții chirurgicale” a precizat Camelia Strugariu, purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean.

”În accident au fost implicate două autoturisme și patru victime, trei bărbați și o femeie. Două victime (bărbați) au fost găsite inconștiente, dintre care una în stop cardiorespirator. Pentru bărbatul aflat în stop s-a aplicat protocolul de resuscitare, din nefericire organismul acestuia nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel a fost declarat decesul la fața locului. Cea de-a doua victimă (bărbat) inconștientă a fost stabilizată la fața locului, prezenta multiple traumatisme și leziuni și  transportată la UPU SMURD Bistrița. Celelalte două victime, un bărbat și o femeie, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital” a informat . ISU BN.

La volanul SUV-ului care i-a lovit pe cei doi se afla un șofer de 33 de ani, din Feldru, Polițistii spun ca acesta nu era baut si nici nu consumase droguri., potrivit analizelor cu etilotestul si Drug-testul.

Sursa Foto: Mesagerul24

Share.

Lasă un comentariu