Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident cu dinamică ciudată: o mașină a aterizat vertical după o ciocnire. Șoferița mașinii accidentată cu leziuni cervicale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O mașină condusă de o șoferiță din Bistrița a ajuns în poziție verticală după un accident bizar  în care s-a oprit într-o altă mașină. Accidentul a avut loc luni în jurul orelor 16,00 între localitățile  Orhei și Jelna.

Potrivit polițiștilor accidentul a fost provocat  de o șoferiță de 34 de ani, localnică în Orheiu Bistriței. Practic șoferița care circula dinspre Bistrița către Orheiu Bistriței a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

ISU care a intervenit cu un echipaj SMURD și o mașină de descarcerare la locul accidentului a precizat că  victimă, femeie, in vârstă de aproximativ 34 de ani care a suferit o contuzie la coloana cervicală și o fractură la antebrațul stâng. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare. Potrivit polițiștilor, șoferița, care a fost testată cu alcooltestul, nu consumase alcool.

Aceeași oră, alt accident pe DN 17

Un alt accident rutier a avut loc cam la aceeași oră pe Drumul Național 17, între Șintereag și Șieu-Sfântu. ”La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Stroiești, județul Suceava.

În urma accidentului, o femeie de 32 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Cluj-Napoca, a fost rănită, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate” a precizat IPJ. Niciunul dintre  șoferi nu consumase alcool, potrivit polițiștilor. Potrivit ISU însă la spital au ajuns trei persoane, o femeie care a suferit un traumatism la bazin, un bărbat și un copil in vârstă de aproximativ patru ani membri ai aceleiași familii.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutier în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu