Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Apropo de Legea anti-păcănele, USR acuza PSD ca i-a plagiat-o. Aduce și dovezi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

USR acuză PSD că i-a plagiat legea antipăcănele, votată recent în Senat, asta după ce i-a ținut-o blocată în sertarele Camerei Deputaților, cu concursul actualului premier, Marcel Ciolacu, la vremea respectivă președinte al Camerei Deputaților.

Senatorul USR Sebastian Cernic l-a acuzat direct pe actualul prim-ministru, Marcel Ciolacu desptre care spune că: ” a blocat luni de zile legea USR care interzice sălile de păcănele la mai puțin de 300 de metri de o școală, spital sau biserică și în schimb a depus un proiect plagiat pe care vrea să îl voteze pe repede înainte” Senatorul USR spune că daca acesta nu s-ar fi opus proiectul era acum  lege

„Astăzi puteam avea deja votată legea Fără Păcănele, dacă domnul Ciolacu o punea pe ordinea de zi a Plenului Camerei Deputaților, înainte să plece la Palatul Victoria. Mii de săli de jocuri puteau să fie deja închise până să înceapă școala, săptămâna viitoare, dacă PSD vota în aprilie legea USR. Nu-i nimic, USR va vota și această lege depusă mai târziu de PSD și încă alte 7 legi ale majorității parlamentare plagiate după USR. Important este să scoatem păcănele din drumul copiilor noștri către școală”, spune senatorul USR Sebastian Cernic într-un comunicat de presă transmis de USR.

USR atrage atenția că aproape 45.000 de oameni au semnat pentru pachetul de legi Fără Păcănele depus de  parlamentarii săi : ”Pe lângă interzicerea amplasării sălilor de păcănele în apropiere de școli, spitale și biserici, la parterul blocurilor, la sate ori lângă alte jocuri de noroc, USR a depus un proiect de lege care interzice și publicitatea în spații publice la jocurile de noroc, precum și un proiect de lege care impune obținerea unui aviz de funcționare din partea primăriei pentru sălile de jocuri” a precizat  comunicatul.

Pachetul de legi USR anti-păcănele – https://farapacanele.ro/

Legea care scoate sălile de jocuri de noroc la periferia localităților și introduce multe alte restricții a trecut deja de Senat

 

 

Share.

Lasă un comentariu