Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Intervenție nocturnă Salvamont- ISU pentru coborârea trupului unui bărbat găsit mort într-o zonă izolată din Maieru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trupul unui bărbat care si-a pierdut viața sâmbătă într-o zonă greu accesibilă dintr-o pădure din Anieș (comuna Maieru) a fost coborât în cursul serii pentru a fi dus la IML cu ajutorul pompierilor si a salvamontistilor care au intervenit cu o șenilată. 

Bărbatul de 65 de ani se afla într-o pădure aflată în proprietate personală  dintr-o zonă cu acces dificil atunci când și-a gasit sfârșitul, din cauze deocamdată necunoscute. Potrivit IPJ care  a deschis un dosar de omor din culpă(procedura standard în asemenea cazuri) și asteapta rezultatul necropsiei.

Bărbatul, care ar fi plecat de dimineata către proprietatea sa, ar fi fost găsit în stare de inconștiență în pădure de cei care au sunat la 112: ”La fața locului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au identificat un bărbat, de 65 de ani, din Anieș, care din nefericire era decedat. Din primele verificări efectuate, bărbatul se afla în locul numit “Arinete”, pe raza localității Anieș, pe un teren proprietate personală, unde ar fi plecat din dimineața zilei de 16 septembrie a.c.Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului” au transmis polițiștii.

Pentru coborarea trupului sexagenarului, polițiștii și cei de la ISU au cerut ajutorul echipajului Salvamont care a intervenit cu o șenilată sâmbîtă seara.

 

Share.

Lasă un comentariu