Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE:Cum a fost liniștit de polițiști un tânăr care insista să șofeze deși nu are permis de conducere?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 22 de ani din Mureș, fără permis de conducere i-a exasperat pe polițiștii bistrițeni de la rutieră după ce l-au prins în interval de două luni făcând pe șoferul pe străzile Bistriței, evident fără să aibă dreptul. 

După ce l-au oprit în trafic pe străzile Bistriței a două oară la un interval de 30 de zile pe un tânăr care conduce fără probleme deși nu are carnet de conducere, polițiștii l-au trimis după gratii, în arestul poliției.

Puștiul din Ungheni (Mureș) a fost oprit pentru a doua oară în 19 septembrie, după ce în urmă cu exact o lună, în august a fost prins la volan în Lechința, conducand fără sa fi avut vreodata  permis de conducere.

în după-masa de ieri, 19 septembrie, polițiștii au oprit pentru control, pe o stradă din Bistrița, un autoturism condus de tânărul în cauză, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere valabil. Totodată, a fost testat cu aparatele etilometru și drugtest, rezultatele fiind negative. Anterior, la data de 18 august a.c., tânărul a mai fost depistat conducând fără permis, de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința” a precizat poliția. De data asta nu doar ca l-au trimis după gratii, dar i-au reținut și talonul mașinii, ca să n-o mai poată folosi. În plus i-au aplicat din nou o amendă, de data aceasta de  2610 lei si i-au deschis încă un dosar penal.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, iar tânărul asteaptă sa afle ce măsuri preventive vor lua magistrații în cazul său.

UPDATE: tânărul din Ungheni, Gabi R a fost trimis în arest preventiv pentru 30 de zile de un complet de drepturi și libertăți a Judecatoriei Bistrița. dacă nu-i va fi admisă contestația la decizie Gabi R va rămâne în arest preventiv până în 19 octombrie

 

Share.

Un comentariu

  1. A doua oara?
    Pai cum e posibil asa ceva? Omu asta practic a incalcat legea de doua ori in interval de doua luni si IPJ-u nu a facut nimic doar a doua oara? RUSINE IPJ, e trist, altii sunt arestati pentru cateva grame de iarba in timp ce altii conduc fara permis, ba mai sunt si bauti in unele cazuri!! RUSINE MARE

Lasă un comentariu