Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Europarlamentarul Dragoș Pîslaru, conferinta alături de parlamentarii REPER: prin orice mijloace, acest pachet fiscal odios trebuie oprit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Europarlamentarul Dragoș Pislaru, copreședintele REPER a organizat alături de parlamenatrii partidului o conferinta de presa pe tema pachetului de măsuri fiscale pentru care Guvernul Ciolacu a anunțat că -și asumă răspunderea în Parlament. Parlamentarul de Bistrița-Năsăud, Lorant Sas a fost și el prezent la conferința de presă de la Parlament.

Dragos Pîslaru a făcut un apel către partidele de opoziție cu excepția AUR sa susțină o moțiune de cenzura împotriva Guvernului Ciolacu : ”După ce a fost un dezmăț public cu banii bugetului, acum li se cere oamenilor, antreprenorilor, oamenilor care muncesc în aceasta țara, sa acopere nota de plată  Asumarea raspunderii pe un pachet fiscal, care năuceste pur si simplu, am avut toata vara cel puțin10 variante de programe dferite, trebuie oprită.  Mesajul nostru: prin orice mijloace constituționale aceste manevre odioase trebuie oprite” a mai spus Pislaru.  Parlamentarii partidului REPER au propus joi celorlalte partide de opoziție, cu excepția AUR, să semneze o moțiune de cenzură împotriva guvernului Ciolacu, REPER face apel la parlamentarii Forța Dreptei, UDMR și USR.„Guvernul Ciolacu-Faliment = gaură bugetară, firme căpușă de partid, batjocorirea bătrânilor. Demiterea guvernului PSD, urgență națională” este titlul moțiunii transmisă azi liderilor celorlalte partide ale opoziției democratice.

 

Share.

Lasă un comentariu