Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Viceprimarul unui oraș din Irlanda cu o importantă comunitate românească a devenit cetățean de onoare al Becleanului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Administrația din Beclean i-a decernat vineri în cadrul unei ceremonii titlul de cetățean de onoare viceprimarului unui oraș din Irlanda, Kilkenny care gazduiește o importantă comunitate de beclenari. Viceprimarul din  Kilkenny, Andrew McGuinness a ajuns la Beclean alături de mai mulți oameni de afaceri irlandezi.

În cadrul unei ceremonii festive, în prezența consilierilor locali ai orașului Beclean, azi a fost conferit titlul de cetățean de onoare domnului Andrew McGuinness – viceprimar al orașului Kilkenny, Republica Irlanda, acolo unde există numeroși români, inclusiv beclenari. De asemenea, avem onoarea vizitei în orașul Beclean a domnului Martin Brennan CEO, domnului Stephen Mungovan General Manager și a domnului Liviu Iftime reprezentant al României în cadrul Twilight Community Group – Irlanda” a anunțat primarul Nicolae Moldovan.

”Mulțumim Andrew McGuinness pentru că ai grijă de comunitatea românească din Kilkenny, Irlanda și îți mulțumim că ești un extraordinar ambasador internațional al orașului Beclean !” a scris și viceprimarul Bogdan Rusu, unul dintre promotorii parteneriatului cu Kilkenny, oraș în care a locuit și muncit timp de mai mulți ani.

Share.

Lasă un comentariu