Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Șeful USR l-a prins pe Ciolacu că una zice, alta face, în chestiunea jocurilor de noroc. Avizul buclucaș care l-a dat de gol pe premier

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

USR susține că lupta premierului Marcel Ciolacu cu industria jocurilor de noroc e doar de fațadă și că acesta în spatele proiectelor și declarațiilor care le face, inclusiv cea cu șantajul, s-ar ascunde protecția pe care o acordă acesteia.

Presedintele USR Cătălin Drulă a postat pe facebook documentul care arata că Ciolacu una zice si alta face în povestea jocurilor de noroc: o adresă semnată de Ciolacu- premier vara aceasta la proiectul legii pe care Ciolacu-presedinte de partid  a promovat-o si in care precizeaza ca Guvernul nu susține proiectul (asa cum a aratat si Bistrita Express in septembrie ): ”Marcel Ciolacu se opune oficial proiectului de lege pentru scoaterea păcănelelor din orașe după cum se vede în documentul atașata scris Drulă.

În plus Drulă a mai cerut statului român să verifice dacă Ciolacu a cedat șantajului pe care l-a reclamat zilele trecute.”Pare speriat de „un anume Sorin” și de alții și în mod foarte clar le reprezintă interesele, prin două manevre de păcălit publicul și salvat marii rechini” a mai scris Drulă care a reamintit că proiectul în cauză e copiat după un altul identic promovat de USR: ” (Ciolacu) Îngroapă dezbaterea despre interzicerea publicității la jocurile de noroc, făcând jocurile giganților din industrie. Superbeți pe toți pereții și în toate calupurile de publicitate, asta e miza. Îi cer lui Marcel Ciolacu să nu mai protejeze industria jocurilor de noroc. Să se gândească măcar o secundă la uriașa problemă socială și familiile distruse de păcănele și pariuri”.

citeste si:

Legea care scoate sălile de jocuri de noroc la periferia localităților și introduce multe alte restricții a trecut deja de Senat

 

Share.

Un comentariu

 1. Nu-i nici o surpriză că Marcel Ciolacu una zice, alta face. La scurt timp după rotativa guvernamentală premierul Marcel Ciolacu prezent la un eveniment prilejuit de anunțul OMV Petrom și Romgaz că au luat decizia de a investi în extracția gazelor de la Marea Neagră, că “România trece de la fapte la vorbe”.
  Si nu e prima dată când pe Ciolacu îl ia gura pe dinainte. Cu o zi înainte de asumarea răspunderii Guvernului în Parlament pe pachetul de măsuri fiscale cuprinse in “Ordonanța austerității” acelasi Marcel Ciolacu prezent pe un post de televiziune a comis o serie de gafe, confuzii și omisiuni ceea ce denotă faptul că nu-l prea duce capul, astfel:
  – Ciolacu se lăuda că a reușit să aduc TVA-ul la o singură cifră, ceea ce nu-i adevărat. El confunda TVA cu inflația, întrucât TVA-ul la majoritatea produselor este 19%.

  – O altă gafă a premierului a fost să afirme că șomajul în România este de 1-2%. În realitate, conform Eurostat șomajul din România în iulie 2023, era estimat la 5,5% pe baza unor date confirmate de Institutul de Statistică.

  – O afirmatie falsă sau minciună făcută de Ciolacu din ignoranţă sau prostie este că doar România și Rusia mai au cota unică de impozitare. In calitate de premier el ar trebui să stie că în Uniunea Europeană, mai au cotă unică de impozitare, în afară de România, Bulgaria, Estonia și Ungaria.

  Si exemplele ar putea continua.

Lasă un comentariu