Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR după votul de luni din Camera Deputaților care stabileste că judecatorii se vor pensiona la 60 de ani abia în 2062: ”ei rămân cu pensiile speciale, noi cu taxele”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Nicio pensie specială nu este eliminată în varianta care a trecut luni de Camera Deputaților, iar magistrații se vor pensiona la 60 de ani abia în 2062, atrage atenția USR Bistrița-Năsăud într-o postare pe facebook. De altfel USR, care a votat împotriva noii variante a legii și-a văzut respinse toate amendamentele făcute la proiectul votat din nou în Camera Deputaților în noua varianta după respingerea la CCR a fostului proiect.
 ” PSD și PNL au votat luni împotriva ta. Au votat ca privilegiații României să încaseze în continuare pensii speciale. USR a votat împotrivă și a protestat față de legea PSD-PNL de salvare a pensiilor speciale .
Pentru că asta face legea lor. Nicio pensie eliminată. 1,4 miliarde de euro din PNRR în pericol. Pensia lui Ciucă scade de la 18k la 16,7k lei. Magistrații încep să se pensioneze la 60 de ani abia în 2062. Pe scurt: ei rămân cu pensiile speciale, noi rămânem cu taxele” a precizat USR pe pagina de facebook.
Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul pensiilor de serviciu a trecut de votul final din Camera Deputaților în ședința de luni, 16 octombrie, cu 174 de voturi „pentru”, 81 „împotrivă” și 17 abțineri.
Share.

Lasă un comentariu