Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce mesaj are deputatul liberal Diana Morar pentru premierul Marcel Ciolacu după ce s-a întors cu 180 de grade în povestea plafoanelor cash?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul liberal Diana Morar spune că premierul Ciolacu ar trebui să-și ceară scuze după ce s-a răzgândit în privința plafoanelor cash, pe care le apăra până ieri la pachet cu intregul pachet fiscal și după ce i-a descris pe cei care folosesc masiv cash-ul ca pe niște evazioniști și hoți: ”Demagogia lui Ciolacu nu păcălește pe nimeni! După gafa majoră prin care trimitea în haos milioane de români cinstiți, micșorând plafoanele la tranzacțiile cash, Ciolacu încearcă astăzi sa pozeze în mare salvator al națiunii” a scris pe facebook deputatul PNL.

Diana Morar a ținut să reamintească faptul că răzgândeala lui Marcel Ciolacu  s-a produs abia după valul de contestari a măsurii, venite pe linie politică din PNL : „reacția în lanț a liberalilor, începând cu a președintelui Nicolae Ciucă, și unda de șoc din economie sunt motivele schimbării de opinie, în niciun caz pornirile mesianice pe care vrea să le arate.

Parlamentarul liberal a mai scris: astăzi pozează în erou, dar iată ce declara în urmă cu doar câteva zile: „Dacă avem cea mai mare evaziune, dacă se fură cu portbagajul, şpagă, cum, spuneţi-mi mie? (…) Ăla pe care l-ai prins îl iei şi-l bagi la puşcărie. Ăla pe care nu l-ai prins spuneţi-mi mie ce face cu banii, dacă el e limitat, cum îşi ia el Ferrari, cu sacoşă? Cum cheltui banii, domnule, din şpagă, dacă tu ai limitat 5.000 lei? Pe lucruri mici”…Ce reiese din această declarație? Judecați dumneavoastră. Iar pentru domnul prim-ministru mai am un mesaj: rugați consilierii sa citească mai bine și sa repare TOATE abuzurile. Sau, mai bine, trasați colegilor din Parlament să voteze rapid proiectul de lege depus ieri de PNL. E cea mai sigura variantă ca să nu mai “scape” ceva.”a mai scris parlamentarul liberal.

Diana Morar a semnat alături de parlamentarii liberali proiectul de lege depus ieri care repara problema plafonului cash.

sursa foto: TV sud

Share.

About Author

Lasă un comentariu