Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

A ajuns la 5,30 dimineața la Spital pentru probe biologice, după ce a încercat sa pornească mașina cu spatele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Un bistrițean a ajuns dis de dimineața la Spital, pentru recoltare de probe biologice după ce a lovit o altă  mașină în Bistrița, pe strada Sucevei, încercând să dea cu autoturismul său cu spatele. Manevra făcută la 5 dimineața îl va costa însă scump. Poliția chemată la fața locului i-a pus etilotestul, însă după ce a suflat în aparat șoferul s-a enervat, deși nu consumase alcool și n-a vrut sa faca și testul pentru droguri, așa ca polițiștii l-au dus la spital pentru recoltare de probe biologice.

Șoferul de 33 de ani mai avea însă o problemă pentru care va răspunde penal: avea permisul suspendat.

 ”Astăzi, 16 noiembrie, în jurul orei 05:30, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre producerea unui eveniment în trafic pe strada Sucevei, din municipiul Bistrița. La locul accidentului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Bistrița a intrat în coliziune cu un alt vehicul în momentul efectuării unei manevre de mers înapoi. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. De asemenea, acesta a refuzat să fie testat cu aparatul DrugTest, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru a-i fi recoltate mostre biologice.

Verificările polițiștilor cu privire la șofer au indicat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.” a transmis IPJ.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu