Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Șocant: două surori din Rodna găsite vineri seara moarte în casă, în stare avansată de putrefacție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Descoperire șocantă vineri după amiaza în Rodna: două surori, de 41 și 52 de ani au fost găsite moarte în casă, în stare avansată de putrefacție.

UODATE Polițiștii au fost alertați de angajați ai serviciilor sociale ai Primăriei Rodna, după ce după ce una din surori, asistent însoțitor pentru cealaltă nu-și ridicase de o perioada mai îndelungata îndemnizația de însoțitor, potrivit surselor Mesagerul 24. Fratele celor două care locuia la aceeași adresă a fost audiat de polițiști, însă după necropsia făcută în aceeași seară de legiști, nu a fost reținut. Se pare ca examenul medico-legal nu ar fi confirmat suspiciunea de omor. Cercetarile continuă, însă dosarul este instrumentat de polițiști și nu e disjuns procurorilor.

”Astăzi, 17 noiembrie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați despre faptul că două surori de 41, respectiv 52 de ani care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor nu au mai fost văzute de mai multe zile. În urma verificărilor efectuate de polițiști, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacție, în interiorul locuinței. este informația oferită vineri seara de Poliție.

O echipă formată din criminaliști și polițiști de la investigații criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

După necropsiile, care au fost făcute chiar în seara descoperirii  de către Serviciul de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, nu au fost identificate urme de violență, nefiind suspiciuni cu privire la cauză deceselor, a transmis într-un al doilea comunicat de presă IPJ. Iar cercetarile sunt făcute pentru ucidere din culpă și nu pentro omor: ”Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a survenit decesul celor două persoane” a transmis poliția vineri noaptea.

Share.

Lasă un comentariu