Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce s-a întâmplat cu cei trei adolescenți din mașina care a plonjat în weekend, în afara drumului pe un teren în pantă?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trei adolescenți cu vârste între 15 și 19 ani au ajuns în weekend la UPU, după ce mașina condusă de cel mai vârstnic dintre ei a ieșit de pe drum în Mureșenii Bârgăului și a plonjat pe capotă, după ce s-a rostogolit pe un teren în pantă. Toți tinerii s-au ales cu traumatisme și fracturi, iar doi dintre ei sunt internați la secțiile de chirurgie, unul în Cluj, altul în Bistrița. 

Potrivit Spitalului Clinic de Urgență Bistrița la SJU  au fost aduse sâmbătă seara trei victime policontuzionate, doi minor de 15 și 16 ani, respectiv un tânăr de 19 ani (nn șoferul mașinii). Singurul externat este adolescentul de 15 ani care a fost lăsat aacsaă după ce a fost îngrijit în UPU, însă  ”cu recomandări medicale”.

În schimb adolescentul de 16 ani care avea în urma accidentului mai multe traumatisme și fracturi a fost transferat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca, informează SJCU. În schimb șoferul de 19 ani care a provocat accidentul  iar tânărul  a suferit numeroase traumatisme și contuzii . El a rămas internat la Secția Chirurgie generală, specialitatea Neurochirurgie, a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, a informat la solicitarea Bistrița Express, Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Accidentul s-a produs sâmbătă seară pe Drumul Național 17,. Polițiștii vor stabili ce s-a întâmplat cu exactitate și cum a plonjat mașina în afara drumului  în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Soferul nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza stării de sănătate precare, asa ca probele biologice vor indica daca a baut sau nu.

Share.

Lasă un comentariu