Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dezbatere pe tema proiectelor de finanțare destinate IMM-urilor, organizată la Bistrița de cabinetul europrlamentarului Ramona Strugariu. Primarul Turc printre participanți

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cabinetul europarlamentarului Ramona Strugariu a organizat la sfârșitul săptămânii o întâlnire-dezbatere la Bistrița pe tema accesarii fondurilor europene destinate IMM-urilor cu experți în finanțări europene, antreprenori  din județ dar și reprezentanți ai administrației locale. Primarul Bistriței Ion Turc, consilierul județean Marin Rus, dar și deputatul Reper, Lorant Sas au fost prezenți la dezbatere, ultimul în calitate de co-organizator. Dezbaterea s-a purtat, alături de cei doi experți invitați, Ana-Maria Icătoiu și Dragoș Jaliu,  în jurul temelor cele mai fierbinți legate de apelurile de proiecte.

Experții au vorbit în mod special despre finanțările nerambursabile, proceduri, relația cu consultanții de proiecte, de la scriere până la implementare. ”Am vorbit astăzi, împreună cu experții Ana-Maria Icătoiu și Dragoș Jaliu, despre cum pot fi accesate mai ușor granturile nerambursabile, despre proceduri, simplificarea birocrației și atenția pe care trebuie să o acorde beneficiarii față de scrierea și implementarea proiectelor europene.” a scris Ramona Strugariu pe facebook după dezbatere.

Le mulțumesc bistrițenilor prezenți și domnului primar Ioan Turcpentru că a acceptat invitația mea de a ni se alătura acestei discuții transpartinice despre ce putem face împreună, indiferent de culoarea politică sau de partid, pentru a aduce mai mulți bani europeni în comunitate. Mulțumiri și colegului meu Lorant Sas deputat REPER de Bistrița, pentru sprijinul acordat în organizarea întâlnirii, și experților în fonduri europene, Ana-Maria Icătoiu și Dragoș Jaliu, pentru prezență și contribuția lor valoroasă adusă evenimentului.” a completat aceasta.

De altfel cabinetul europarlamentarului a lansat în septembrie un ghid  de date și informații specifice pentru peste 80% dintre apelurile de proiecte destinate mediului privat, ” e un ghid care a fost până acum accesat de câteva mii de persoane din toată țara și pentru care am organizat mai multe evenimente de promovare în comunitățile locale” a scris Ramona Strugariu.

Antreprenorii din Bistrița-Năsăud sunt așteptați la lansarea ghidului de finanțări pentru IMM-uri. Un cabinet europarlamentar organizează evenimentul

Share.

Lasă un comentariu