Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Unde duce patima pariurilor? Ce a putut să facă un tânăr din Feldru după ce a pus mâna pe telefonul altcuiva?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un împătimit de pariuri online din Feldru  a lăsat-o fără aproape 2000 de lei de pe card pe o femeie căreia ”i-a împrumutat” telefonul și i-a accesat aplicația de banking online într-un moment de neatenție a acesteia. Individul de 26 de ani a reușit să facă 26 de tranzacții cu ajutoruul aplicației de banking a femeii, toate către o platformă de jocuri de noroc.

Episodul s-a petrecut în 14 octombrie, jucătorul pe banii și aplicațiile de banking ale altora fiind reținut de polițiști abia în 17 noiembrie, , după ce dovezile l-au dat de gol. Individul n-a stat decît 24 de ore după gratii, iar acum este sub control judiciar dispus de procurori pentru 60 de zile, ca măsură preventivă pentru comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

”În cadrul probatoriului administrat de către polițiști a reieșit faptul că în data de 14 octombrie a.c., tânărul de 26 de ani ar fi accesat în mod ilegal un telefon mobil aparținând unei femei, apoi prin intermediul unei aplicații de online banking ar fi efectuat 26 de tranzacții frauduloase către o platformă de jocuri de noroc online, cauzând un prejudiciu total în valoare de 1866 lei” a informat IPJ într-un comunicat de presă

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, a precizat IPJ.

Share.

About Author

Lasă un comentariu