Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Colegiul Medicilor Stomatologi din BN are un președinte nou, după ce a fost condus timp de cinci mandate de dr Marius Pop.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Colegiul Medicilor Stomatologi din Bistrița-Năsăud și-a ales un nou președinte, este vorba de un stomatolog specialist în ortodontiție, care a fondat și conduce una dintre clinicile stomatologice din Bistrița. Este vorba de doctorul Adrian Costea, specialist în ortodontie si ortopedie dento-faciala, medic cu 18 ani de experiență în meserie.

Alegerea doctorului Adrian Costea în funcția de presedinte al Colegiului Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud vine după ce conducerea asociației profesionale a fost asigurată timp de cinci mandate consecutive de  doctorul Marius Pop. Cunoscutul stomatolog nu a mai dorit sa candideze pentru un al 6 -lea mandat și nu a candidat nici pentru alte funcții în cadrul Colegiului.

Dr Adrian Costea a avut cele mai multe voturi în alegerile pentru Consiliul de conducere a Colegiului Județean, întrunit în 19 noiembrie. Ulterior alegerilor generale, consiliul executiv nou constituit l-a ales presedinte, potrivit unui anunț postat pe site-ul Colegiului Județean. Pentru funcția de vicepresedinte a asociației profesionale a stomatologilor  fost aleasă dr Adina Horobeț, iar secretar a devenit, tot în urma votului, dr Maria Codruța Vlad.

Mandatul noii conduceri a stomatologilor bistrițeni este valabil până  la finalul anului 2027.

Doctorul Marius Pop a fost ales a 5 -a oară președinte al Asociației Medicilor Stomatologi din BN

Share.

About Author

Lasă un comentariu