Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Scandal nocturn în Nepos după ce un localnic a amenințat cu autoincendierea, cocoțat pe o anexă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A fost nevoie de intervenția negociatorului Poliției și a polițiștilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale azi noapte în Nepos după ce un localnic cu o canistră s-a urcat pe o anexă a unei clădiri și a amenințat că-și dă foc. Omul era furios pe o intervenție a administrației comunei în zona mormintelor familiei sale. 

Poliția s-a văzut obligată să intervină cu forțe speciale și un negociator azi noapte în Nepos (Comuna Feldru) pentru a opri un deznodamânt dramatic în cazul unui localnic care amenința cu autoincendierea. ” La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, a fost sesizat, prin 112, faptul că un bărbat de 57 de ani din Nepos s-a urcat pe o schelă și, având asupra lui o canistră cu combustibil, amenință cu incendierea. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, avea nemulțumiri în legătură cu construcția unui gard, în incinta unui cimitir din localitate, fiind tăiați niște stâlpi de la o împrejmuire a mormintelor unor membri ai familiei lui ” a informat IPJ într-un comunicat de presă.

Negociatorul a reușit să-l înduplece pe bărbatul urcat pe schele să renunțe la intențiile sale și după ce l-a convins sa coboare omul a fost dus la un spital de psihiatrie.Poliția a informat și că în urma incidentului, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis cu privire la comiterea infracțiunii de distrugere.

sursă foto: facebook (Consilieri Local Nepos și Feldru, Alianta)

Share.

About Author

Lasă un comentariu