Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Strada Dornei se închide timp de trei zile începând de luni. Municipalitatea anunță montarea unor stâlpi noi de iluminat și alte lucrări

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Timp de trei zile începând de luni circulația va fi închisa pe strada Dormei din cauza unor lucrări extinse la pavaj, piste de bicicletă și montarea unor corpuri noi de iluminat cu led. Lucrările se vor face pe două tronsoane care vor fi închise succesiv în perioada 27-29 noiembrie.
Municipalitatea Bistrița  a anunțat că lucrările vor fi făcute în cadrul proiectului „Linia Verde de Transport Public, cel care trebuie încheiat  cât de repede : ”pe strada  Dornei, în zilele de 27 – 29 noiembrie 2023, vor avea loc lucrări de montare a stâlpilor de iluminat și echiparea lor cu corpuri de iluminat de tip LED integrate in sistemul de telegestiune și a lucrărilor de pavaj și piste pentru cicliști”
Pe parcursul lucrărilor circulația auto pe str. Dornei va fi restricționată pe segmente:” În ziua de 27 noiembrie 2023, începând cu ora 7.00, circulația auto va fi restricționată pe tronsonul cuprins între Piața Petru Rareș, intersecția cu str. Bistricioarei, până în Piața Centrală”  iar în zilele de 28 și 29 noiembrie 2023, începând cu ora 7.00 circulația auto va fi restricționată pe tronsonul cuprins între Piața Unirii, intersecția cu str. Barbu Ștefănescu Delavracea, până în Piața Centrală”.
Municipalitatea le propune șoferilor și rute alternative; ” În ziua de 27 noiembrie 2023 – Bd. Republicii
– În zilele de 28 și 29 noiembrie 2023 – Bd. Republicii, str. Barbu Ștefănescu Delavracea, Piața Unirii”
Share.

Lasă un comentariu