Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O comisie va decide miercuri deschiderea circulației pe noua centură a Becleanului. Ce spune primarul Niculae Moldovan despre finalizarea acesteia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Centura Becleanului ar putea fi deschisă circulației înainte de 1 Decembrie, pentru că tehnic noua amenajare rutieră este finalizată, chiar dacă mai sunt lucrări accesorii de realizat. Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan a explicat pentru Bistrița Express care sunt condițiile pentru deschiderea traficului: o comisie formată din 20 de specialiști va analiza lucrarea, îndeplinirea condițiilor de siguranță și va decide dacă e pregătită pentru circulație.

Potrivit primarului Nicolae Moldovan nu e vorba de o recepție oficială, pentru că mai sunt lucrări de făcut, ci de un acord pentru darea în circulație: ” practic e ca în cazul unor autostrăzi, termini un tronson de, sa zicem, 18 km nu aștepți finalul pentru toate tronsoanele, ci permiți circulația, dacă sunt condițiile întrunite. Sper ca această comisie din care nu fac parte, sa fie de acord cu deschiderea circulației. Dacă vor încuviința miercuri deschiderea traficului, vom da un comunicat de presă în care vom detalia elementele de circulație, semnalizare, etc” a precizat Nicolae Moldovan pentru Bistrița Express. 

Senatorul Ioan Deneș a postat pe facebook o fotografie cu o imagine din dronă a centurii, de la joncțiunea cu DN 17 dinspre Bistrița, acolo unde sâmbătă s-au făcut ultimele lucrări pentru amenajarea sensului giratoriu de la intrarea pe centură. Deneș a scris: ”Centura ocolitoare a orașului Beclean se apropie de finalizare! În cursul acestei săptămâni va fi deschisă circulației. Felicitări administrației publice locale,primarului Nicolae Moldovan, pentru implicarea în acest proiect atât de important pentru noi beclenarii”.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Se poate ca românii să facă un lucru cum trebuie?! Porțiunea de la intrarea în Beclean, ce duce apoi prin Beclenuț până la intrarea pe centură, ce ne facem cu ea? O să fie tot timpul probleme: alunecări de tern, curba, drumul strâmt, apoi și la acei bieți oameni din Beclenuț nu s-a gândit nimeni? Mă gândeam s-o facă cumva pe lângă Someșul Mare de la intrarea în Beclean spre Salva, dar specialiștii au cuvântul.
    PS
    Pe această marginea acestei centuri vor fi tot timpul mușcate deoarece acestea au rezistat „tornadei” care a dat jos grinzile.

Lasă un comentariu