Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița și-a aprins luminile de sărbători sub semnul inimii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Explozie de bucurie printre cei mici în momentul în care un puști de 5 ani a apăsat butonul care a aprins feeria de lumini pe Pietonalul orașului și  în toată Bistrița. Ceremonia, care a presupus deschiderea oficială a iluminatului de sarbatori si a Tîrgului de Craciun, a inclus momente pentru cei mici dar și pentru cei mari cu suflet de copil șia fost pusă anul acesta de municipalitate sub semnul inimii. 

Primarul Ioan Turc  a explicat de pe scenă de ce a fost aleasă inima:” Simbolistica este una simplă. Pentru că iubim Bistrița, pentru că suntem o comunitate unită, pentru că împreună, în ultima perioadă, am reușit să facem lucruri extraordinare, lucruri care nu s-au făcut în ultimii 30 de ani. Tot ceea ce s-a făcut în Bistrița și ce se va face este meritul întregii comunități bistrițene. De aceea astăzi, aici, onorăm și marea inimă a comunității bistrițene. Anul viitor, după ce șantierele mari vor fi gata, vom intra în competiția națională pentru ”Cel mai frumos târg de Crăciun”. Veți vedea! Și anul acesta, Bistrița are unul din cele mai frumoase târguri de Crăciun din România. Și totul pentru voi, pentru că meritați acest lucru și nu avem bucurie mai mare decât bucuria dumneavoastră. Știu că ne urmăresc foarte mulți bistrițeni aflați în străinătate, știu că le este dor de casă. Și nouă ne este dor de voi. De aceea, pentru toți, sărbători binecuvântate, cu pace, cu liniște, oriunde v-ați afla!”

Iluminatul festiv al Bistriței este centrat anul acesta pe simbolul inimii. Au fost instalați mii de metri de ghirlande inclusiv în cartierele orașului

Bistrița își deschide festiv iluminatul de sarbători cu un show pentru cei mici pe Pietonal. Ce mesaje au transmis în avanpremieră protagoniștii?

Share.

Lasă un comentariu