Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Colegiul Național Liviu Rebreanu a primit ordinul ”Meritul pentru Învățământ”. Și directorul Școlii, Monica Halaszi a primit aceeasi distinctie în 2016

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița a fost decorat de președintele României cu ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de cavaler într-o ceremomie care a avut loc la Cotroceni în preziua Zilei Naționale. Doar 9 scoli de elită din întreaga țară au primit această distincție acordată, potrivit site-ului președinției României pentru ”calitatea învățământului și rezultatele obținute în formarea intelectuală și umană a tinerelor generații”.

Distincția a fost primită de la președintelui României, Klaus Iohannis de directorul CNLR, profesoara Monica Halaszi, cea care în urmă cu 7 ani a primit același titlu, ”Meritul pentru Învățământ” în grad de cavaler, în nume personal, pentru activitatea sa didactică. De data aceasta la ceremonia de premiere a școlii pe care o conduce de doi ani, Monica Halaszi a fost însoțită de un elev al colegiului, Denis Măluțan.

”Un premiu care aparține fiecărui rebrenist” este mesajul transmis de pagina oficială de facebook a Colegiului Național Liviu Rebreanu:” ❤️💛💙,În semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații, demonstrând astfel calitatea învățământului preuniversitar românesc”, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler Colegiului Național ,,Liviu Rebreanu”. Și un rol important l-au avut proiectele europene implementate în ultimii ani. Mulțumim tuturor celor care, prin atitudinea lor, au făcut acest eveniment posibil. Elevii, profesorii (de la fiecare nivel de învățământ), personalul didactic auxiliar, personalul nedidactic, părinții.”
Share.

About Author

Lasă un comentariu