Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Drumul județean 17 D blocat o oră în această dimineață din cauza unui accident între o mașină și o căruță

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Timp de o oră drumul județean 17 D a fost blocat marți în zona Sângeorz Băi din cauza unui accident produs în jurul orelor 8 dimineața, după o coliziune între o mașină și o căruță. Căruțașul a suferit multiple leziuni în urma impactului, un adolescent din atelaj a sarit din căruță și a scăpat nevătămat

Din primele date ale polițiștilor impactul a avut loc între un autoturism, condus de un bărbat de 56 de ani din Sângeorz-Băi și un atelaj hipo în care se afla căruțașul, un bărbat de 38 de ani din aceeași localitate șiiun tânăr de 15 ani Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 38 de ani care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale,a precizat poliția. Echipajul SMURD sosit de urgență de la Stația din apropiere a constata că adolescentul a sărit din atelaj, dar conducatorul acestuia a suferit multiple leziuni și traumatisme. ”A fost stabilizat și preluat conștient de echipajul de prim ajutor SMURD pentru a fi transportat la CPU Năsăud” a precizat ISU.

Căruțașul și șoferul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto și de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducatorului atelajului.Polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul, a mai informat poliția. Ttraficul rutier a fost afectat în zona accidentului timp de o oră.

Share.

Lasă un comentariu