Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Astăzi va fi prima audiere a bistrițeanului care și-a ucis soția cu multiple lovituri de cuțit. Procurorii nu l-au putut audia până acum din cauza rănilor pe care si le-a provocat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Individul care și-a ucis săptămâna trecută soția într-o casă din strada Axente Sever sub o ploaie de lovituri de cuțit  a fost audiat în cursul zilei de miercuri, au precizat surse judiciare din anchetă pentru Bistrița Express. Starea de sănătate a bărbatului de 34 de ani, care s-a rănit în zona gâtului și în zona abdominala si a fost supus unei intervenții chirurgicale la ficat nu a permis deocamdată audierea, el fiind internat sub pază la spital.

UPDATE : Bărbatul a fost externat astăzi, audiat de procurori si reținut deocamdata pentru 24 de ore, iar mâine va ajunge în fața judecatorilor unde se va cere arest preventiv.

Anchetatorii au conturat însă tabloul producerii înfioratoarei crime petrecute sub ochii copiilor de 8 și 6 ani ai cuplului și merg pe varianta unei crime pe fondul geloziei. În ziua crimei, scandalul a degenerat se pare în momentul în care tânăra voia sa iasă din casă după ce a primit un telefon.

A fost scanteia care a declanșat starea de furie paroxista a individului care era deja băut și care o suspecta de ceva vreme de legături cu un vecin. Tânăra n-a avut nicio șansă în fața bărbatului dezlănțuit: a lovit-o din spate de nenumarate ori cu cuțitul. Femeia a fost înjunghiata in zona toracelui dar si a gâtului si s-a prabusit sub ploaia de lovituri. După ce-a ucis-o, individul a postat fotografia crimei pe pagina sa de facebook, într-un soi de mesaj de razbunare transmisă presupusului sau rival, după care a încercat să se înjunghie și el, însă fără să-si produca leziuni care să-i puna viața în pericol.

După ce-a văzut imaginea de coșmar postata pe facebook un vecin a sunat la 112.

Anchetatorii au confirmat pentru Bistrița Express că cei doi copii ai cuplului au asistat la  îngrozitoarea crimă. În acest moment ei au fost încredințați temporar bunicilor din partea tatălui, iar psihologii de la DGASPC le acordă asistență psihologică.

Share.

Lasă un comentariu