Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Sistem nou de iluminat stradal pus în funcțiune pe două bulevarde reabilitate. Ce reacții a stârnit anunțul postat de primar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Două bulevarde de pe axele de transport din Bistrița, reabilitate recent, au un nou sistem de iluminat public. Punerea acestuia în funcțiune, după o serie de probe, făcute miercuri și joi, a fost anunțată de primarul Bistriței pe rețelele de socializare, însoțite de fotografii făcute cu drona dar și de un video.
După probele efectuate ieri și azi, a fost pus în funcțiune noul iluminat public pe străzile Năsăudului și Andrei Mureșanu. Zonele cu treceri de pietoni sunt mai vizibile și mai sigure. Urmează extragerea stâlpilor vechi de beton, îndepărtarea cablurilor aeriene de televiziune/ telefonie/ Internet și operaționalizarea rețelei subterane de fibră optică” a anunțat primarul Turc.
Primarul a răspuns și la întrebările adresate de unii dintre cei care i-au citit postarea. Un localnic din Slătinița a vrut să știe când ajunge iluminatul stradal în cartierul lui. ”urmează să montăm 400 corpuri cu celule fotovoltaice!” i-a răspuns primarul. Bistrițeanul a plusat și cu asfaltările prin Slătinița, dar și cu racordarea la utilități:  ”să nu uitați și de străzile de pământ care trebuie asfaltate, și bineînțeles apa și gazul”, iar răspunsul primit a fost ” ne apucăm de asfaltat când vremea ne permite”. Un altul a întrebat de ce de pe  trotuarul nou din zona Poștei vechi s-a demontat pavajul proaspat montat, iar raspunsul primarului a fost ca lucrările erau neconforme și că 

”Pavajul va fi repus la înălțimea corespunzătoare!”. Mai mulți comentatori de pe pagină s-au plans că nu mai exista alveolele din stații pentru autobuze pe bulevardele reabilitate , iar raspunsul primarului pe facebook a fost ca se lucreaza la acest aspect”

 

Share.

About Author

Un comentariu

 1. Balan Marius -Horea- ecologist în

  Si acum comentariul meu.
  Desi domnul Primar se straduieste sa ne aduca noua conditii civlizate montand stalpi noi cu iluminat puternic o societate comerciala isi permite sa lipeasca mii de afise pana si pe stalpii noi nouti, prin care isi face anuntul de reparatii si interventii la lucrari cu tabla.
  Aspectul este jalnic de oras tip BULGI unde fiecare isi face anuntul cum il taie capul.
  Inca din ultimul mandat al primarului OTC a fost anuntata si Politia Locala si vicele Hangan si nimic nu se schimba.
  Este de asteptat ca in curand sa apara anunturi cu porci, gaini, oua, lemne si mobila de vanzare.

Lasă un comentariu