Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Au demarat lucrările la prima parcare etajată din Bistrița. Ce constructor ridică parcarea de 5,7 milioane?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Un constructor bistrițean, Record SA lucrează la prima parcare etajată din Bistrița, pentru care conducerea municipalității a dat deja ordin de începere a lucrărilor. Este vorba de o parcare demisol plus parter care va fi ridicată la intersecția dintre Minulescu și CR Vivu, prima dintr-o serie de trei astfel de lucrări demarate pentru a compensa deficitul locurilor de parcare.
”Am dat startul lucrărilor la prima parcare etajată din Bistrița” a anunțat luni dimineața  primarul Ioan Turc pe facebook. Demararea lucrărilor era așteptată odată cu încălzirea vremii, așa cum anunțase primarul în luna ianuarie.
Investiția este 5, 7 milioane de lei, este făcută exclusiv din banii municipalității, iar pe lângă construcția propriu-zisa Record Bistrița, firma care a câștigat licitația va reamenaja și aleile pietonale, spațiile verzi și va instala și mobilierul urban. Noua parcare va avea două posturi de încărcare pentru vehiculele electrice, dar și viabilizari pentru accesul persoanelor cu dizabilități: ”Aleile de acces la blocuri și parcările existente în zona Ion Minulescu adiacentă cu C.R. Vivu urmează să fie reamenajate. În momentul de față, aici sunt 43 de locuri de parcare la sol, iar prin realizarea noului obiectiv se va asigura un număr de 88 locuri de parcare (incluzând și amenajarea unor locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități), care să deservească parcarea autovehiculelor rezidenților și vizitatorilor ocazionali. Aici va exista și o stație cu două posturi de încărcare pentru autovehicule electrice. Suprafața totală a terenului este de 1800 metri pătrați și va include amenajarea cu spații verzi, alei pietonale, corpuri de iluminat și mobilier urban. Parcarea propriu-zisă va avea suprafața construită la sol de 1028,8 metri pătrați.” a mai scris primarul pe facebook. Turc a precizat și că că în curând va fi dat ordinul de începere a lucrărilor și pentru parcarea etajată de pe Aleea Pandurilor din zona Vasile Lupu.
Citește și:
https://www.bistritaexpress.ro/2024/01/22/lucrarile-pentru-doua-parcari-etajate-in-bistrita-vor-demara-im-cateva-zile-o-a-treia-parcare-e-in-faxa-finala-a-documentatie/
Share.

About Author

Lasă un comentariu