Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Protest AUR la Bistrița în fața sediului PSD împotriva comasării localelor cu europarlamentarele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zeci de membrii AUR au protestat miercuri seara de la ora 18,00 în fața sediului PSD din Bistrița față de ideea  comasării alegerilor europarlamentare cu alegerile locale, negociată între partidele alianței de guvernare. Membrii AUR au aprins lumânări în fața sediului filialei județene a PSD și au strigat lozinci precum: ” PSD-PNL, aceeași mizerie” sau ”PNL-PSD-pericol pentru democrație și au  afisat mai multe pancarte cu mesaje asemănătoare. În toată țara AUR a organizat proteste în fața sediilor partidelor de la guvernare de la ora 18,00, protestul de la București fiind programat de la ora 19,00.

Participanții susțin că varianta comasarii alegerilor europarlamentare cu alegerile locale, care ar fi neconstituțională  ținteste Alianța pentru Unitatea Românilor, căreia încearcă prin acest artificiul să-i limiteze scorul.

La protest au fost prezenți printre alții senatorul Ovidiu Florean, ales pe listele PNL, însă migrat la AUR la finele anului trecut, medicul stomatolog George Dumitrescu, Ioan Șeu, un fost polițist din anii 90 care a candidat pentru mai multe partide politice, inclusiv PPDD.

Filiala județeană AUR a avut aprobare obținută de la primăria Bistrița pentru protestul în fața sediului PSD. Cei prezenți au spus și că vor protesta și în fața sediului PNL într-o altă zi.

Share.

About Author

Lasă un comentariu