Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Incendiu puternic într-o clădire nouă a unei firme din Coldău, încă nefuncțională. (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pompierii s-au luptat vineri după amiaza cu un incendiu cu degajare puternică de fum izbucnit într-o clădire nouă a unei firme din Coldău,  care nu apucase încă să fie dată în funcțiune.

Clădirea nouă, cu două etaje și boxe pentru spălătorie auto era învăluită într-un fum gros, degajat din zona subsolului, iar incendiul se manifesta deja cu flacăra deschisă atunci când au ajuns pompierii.

 

Incendiul care se manifesta cu degajare mare de fum la subsolul imobilului, pe o suprafață de 200 metri, a fost localizat rapid. Nu au existat victime, iar pompierii au reușit să protejeze parterul și etajele superioare, a precizat ISU BN.

Din primele date furnizate de ISU operatorul economic nu era pus în funcțiune la momentul izbucnirii incendiului. ”Pompierii lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor și ventilarea spatiilor cuprinse de incediu. Intervenția este încă în dinamică” a transmis  ISU BN. Firma la clădirea căreia a avut loc incendiul urmează sa deschidă la parter un service auto, o  vulcanizare și o spălătorie auto.

Sursă video: facebook

Share.

About Author

Lasă un comentariu