Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pubelei galbene i-a venit rândul la colectare miercuri în Bistrița. Un cartier face excepție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ADI Deșeuri vă reamintește că miercuri,  21 februarie în municipiul Bistrița și în localitățile componente cu excepția  cartierului Unirea se colectează PUBELA GALBENĂ pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal

În Cartier Unirea pubela galbenă se va colecta abia peste o saptămână, adică miercuri 28 FEBRUARIE 2024. ADI Deșeuri a precizat că modificarea în programul de colectare s-a făcut pentru  o eficientizare a rutelor și a serviciile de colectare a deșeurilor reciclabile!
Pentru cartierul Unirea Spercom ia în calcul străzile Agrișului – Zmeurei –Strugurașului – Izvorul Rece – Ulmului – Valea Rusului – Emil Rebreanu.

Vă recomandăm să scoateți din timp pubela galbenă în fața porții – cu o
seară înainte sau dimineața foarte devreme pentru a nu perturba programul de colectare a operatorului de salubritate. Este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara” informează ADI Deșeuri.

Celor care au cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal li se recomandă să le pună în saci transparenți și să le scoată împreună cu pubela galbenă, operatorul de salubritate Supercom urmând să îi ridice  odată cu pubela galbenă.

Rămâne valabilă recomandarea de a nu scoate și alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă) în condițiile în care operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

Calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud este disponibil pe www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

 

Share.

Lasă un comentariu