Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un deputat liberal originar din Bistrița-Năsăud vrea sa-l contracandideze pe Boc la Primaria Clujului: ” orasul e ca o mămăligă care stă să explodeze”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un parlamentar PNL, născut și școlit în Bistrița-Năsăud și-a arătat public intenția de a-l contracandida pe Emil Boc la Primăria Clujului. Sabin Sărmaș, cunoscut în spațiul public de pe vremea când conducea cu rang de secretar de stat Agenția pentru Digitalizare a explicat într-o emisiune la Digi 24 de ce vrea să-l contracandideze, eventual ca independent pe colegul său de partid.

Imediat după anunțul public privind candidatura Sabin Sărmaș a fost exclus din grupurile de WhatsApp ale filialei județene a PNL, a relatat acesta pe facebook.

El a sintetizat de ce vrea să-l contracandideze pe Emil Boc într-o frază în care vorbeste despre Cluj ca despre un  oraș de 5 stele care riscă să se sufoce daca nu e dus la un alt nivel :”(nn candidez)Pentru ca orasul nostru a ajuns într-o etapă în care trebuie să se duca dus la următorul nivel. E, daca ar fi să folosesc o vorbă de la Revoluție, ca mămăliga care sta sa explodeze : frumoasă, de 5 stele, dar care dacă nu e dus la următorul nivel, se va sufoca curând” a spus Sabin Sarmaș în emisiunea Față în Față de la Digi 24.

Deputatul Sabin Sărmaș are mai multe postari video  încă de la începutul acestui an în care vorbește despre traficul din Cluj, în care 30% dintre soferi umflă valorile de trafic bâjbâind în căutarea unui loc de parcare, dar despre decizii curajoase luate de primării aflate la mii de kilometri distanță care s-au dovedit vizionare.

Sabin Sărmaș s-a născut în Bistrița-Năsăud și a urmat școala primară în Telciu, iar liceul în orașul Năsăud.

Sursa foto: facebook Sabin Sărmaș

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu