Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ciucă și Ciolacu sunt așteptați vineri la Beclean. E singurul popas din județ al celor doi demnitari

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Premierul Marcel Ciolacu și presedintele Senatului, Nicolae Ciucă și-au programat împreună o vizită la Beclean pentru vineri, 22 martie. Liderii celor două partide de coaliție sunt așteptați să treacă în revistă noua șosea ocolitoare a Becleanului, cea care a  fost deschisă circulației fără inaugurare oficială.

Vizita va fi urmată de o conferință de presă de la ora 11,30, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Beclean.

Becleanul este deocamdată singura localitate din Bistrița-Năsăud de pe agenda vizitei neașteptate a celor doi lideri de partid, care vor fi însoțiți de ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu și seful CNAIR, Cristian Pistol.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă vor ateriza cu elicopterul cel mai probabil pe stadionul din Beclean, iar după vizita din oraș vor pleca, potrivit surselor Bistrița Express în județul Bihor și ulterior în Timiș, județ unde sunt așteptați pentru a calma tensiunile dintre cele două organizații, PNL și PSD care ar putea face alianță și pentru Consiliul Judetean.

 

Share.

About Author

Un comentariu

 1. După ce, cu mari eforturi, au rezolvat problema desemnării unui candidat din partea coalitiei PSD-PNL pentru functia de primar general al capitalei, Ciolacu, Ciucă, Grindeanu și Bode au nevoie de relaxare si vin in vizită la Beclean.
  Monstruoasa coaliție PSD-PNL nu a fost in stare să găsească un candidat de primar general pentru Bucuresti din propriile partide si au apelat la o solutie de compromis, care “după lupte seculare” s-a soldat cu desemnarea unui “independent” in persoana medicului Cătălin Cîrstoiu- director la Spitalul Universitar.
  Si asta după ce au fost anihilate ambitiile PSD-istei Gabriela Firea si ale liberalului Cătălin Burduja de a ocupa fotoliul de primar general al capitalei. Astfel, Gabriela Firea si Cătălin Burduja vor conduce campania electorală pentru alegerile locale pentru Bucuresti din partea coalitiei PSD-PNL si vor strînge semnăturile pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, acest “Agamiță Dandanache” cum ar spune Caragiale.
  Din toată această tevatură iese Ciolacu si se laudă că “el” a găsit solutia salvatoate cu desemnarea lui
  Cîrstoiu: „Eu m-am săturat să văd explicaţii de ce nu se poate. Când se apropie alegerile, vin politicienii în faţa românilor şi încep să explice cum adversarii politici le-au tăiat aripile şi aveau o viziune şi voiau să facă multe.”
  Nu-i prima dată când Ciolacu în calitate de premier se crede buricul pământului si spune că el a făcut si a dres.
  Dupa ce România a câstigat procesul în dosarul Roșia Montană, fiind acuzat că a influientat tranzacțiile bursiere din Canada, printr-o posibilă manipulare a acțiunilor companiei Gold Corporation, Ciolacu a izbucnit în acelasi mod: “Adică eu câștig un proces și nu aduc o criză în România și o debusolare a sistemului fiscal și tot eu sunt acuzat că de ce-am câștigat? Chiar nu le e rușine?”.
  De asmenea, cu altă ocazie într-un discurs de la Satu Mare Ciolacu se pune tot pe el ca măgarul în fruntea turmei: “Nu mai pot să rabd să-i văd la televizor cum discută de unde bani pentru pensionari. Şi mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri! Eu nu pot lăsa acei oameni să moară de foame, să nu aibă bani de medicamente!”
  Si exemplele ar putea continua.
  Napoleon Bonaparte spunea că “Prostul are un mare avantaj faţă de omul deştept: este întotdeauna mulţumit de el însuşi”.

Lasă un comentariu