Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

ADI Deseuri: Program special pentru colectare selectivă într-un cartier al Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pubela Galbena se ridica după un alt program într-un cartier al Bistriței față de municipiu: este vorba de Unirea, acolo unde plasticul și metalul vor fi ridicate miercuri, 27 martie, cu o săptămână întârziere față de programul obișnuit. Supercom a schimbat din acest an programul de ridicare pentru o eficiență mai mare a coelctării

Începând cu acest an, pentru CARTIER UNIREA din Bistrița, pubela galbenă se ridică în a 4-a săptămână din lună, în ziua de miercuri.

Nouș program penntru Cartierul Unirea vizează străzile: Agrișului – Zmeurei – Strugurașului –Izvorul Rece – Ulmului – Valea Rusului – Emil Rebreanu.
Vă recomandăm să scoateți din timp pubela galbenă în fața porții – cu o seară înainte sau dimineața foarte devreme. Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă –
operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 27 MARTIE 2024  și acești recipienți odată cu pubela galbenă” transmite ADI Deseuri.

Calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud,  poate fi accesat pe:  www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Share.

Lasă un comentariu