Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Patru doamne vor candida pentru funcția de primar din partea PNL în județ. Deputatul Diana Morar: ”Avem nevoie de femei în administrație”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Consiliul de Coordonare județean al PNL a validat în aceasta seara și patru femei între candidații pentru funcțiile de primar din județ. Este vorba de candidații PNL pentru Șieu, Teaca, Rodna și Galații Bistriței. 
”Anul 2024 este anul în care Bistrița-Năsăud iese din statistica rușinoasă a județelor fără femei în funcția de primar” a scris deputatul Diana Morar, presedinta Organizației Judetene de Femei imediat după încheierea sedintei Colegiului Director, încrezătoare în șansa candidatelor aruncate în bătălia electorală de la locale, pe care a scris că le susține din tot sufletul.
Printre candidatele PNL se numără Roxana Pașc, la a doua candidatură pentru Primăria din Șieu, profesoara Vali Ganea la Rodna, Cristina Sava la Teaca,  Floare Baila la Galații Bistriței.
”Aceste doamne sunt perfecte pentru a administra cu profesionalism și pasiune comunitățile lor. Energia și forța lor sunt calități esențiale pentru a dezvolta comunele unde candidează anul acesta la primării, iar calitățile unice ale femeilor în politică vor face diferența, nu doar în competiție, cât și în mandatele de primărițe” a mai scris Diana Morar care s-a declarat o mare susținătoare a femeilor în administrație și politică: Cred că avem toate ingredientele necesară pentru a face diferența” a mai scris deputatul. 
Județul Bistrița-Năsăud este singurul din România unde nu există nicio femeie primar, în condițiile în care la ultimele alegeri, cele din 2020 au fost doar 9 candidate femei la funcțiile de primari, dar sute de candidați bărbați.
Share.

About Author

Lasă un comentariu