Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primarul Bistriței, o nouă informare dintr-un șantier de construcții: ”o rețea de parcări etajate e în curs de edificare”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ioan Turc a trecut în revistă miercuri dimineața șantierul uneia din cele trei parcări etajate la care se lucrează în acest moment, în cadrul unei campanii pe rețelele de socializare în care prezintă stadiul lucrărilor din Bistrița.

În șantierul parcării etajate dintre blocurile din zona Aleea Pandurilor-Vasile Lupu, care ar urma să creeze aproape 100 de locuri de parcare,  muncitorii cu utilaje lucrau la grinzile fundației:  ”Momentan se lucrează la grinzile de fundare, se realizează umplutura, urmează să fie turnată placa peste grinzile de fundare, urmează să fie cofrați pereții, iar în zona de ieșire din parcare se face săpătură, urmând să fie realizați cuzineții. Tot acest perimetru va fi regenerat, vom avea alei carosabile, alei auto, vom avea spații verzi de calitate, vom pune mobilier urban frumos, vom avea un iluminat public de nivel bun” a explicat primarul într-un live postat pe pagina sa de facebook.

Parcarea despre care Bistrita Express a mai scris aici  și aici va fi dotată, conform standardului, cu stație pentru încărcarea mașinilor electrice și o platformă subterană pentru colectarea gunoiului.

Primarul vorbeste de o rețea de parcări subterane (nn. sunt 5 în proiect) care alături de noile parcari construite la sol să mai compenseze din deficitul de locuri de parcare creat prin marile proiecte de infrastructură: ”O rețea de parcări etajate este în curs de realizare la nivelul municipiului Bistrița.Bineînțeles, vom edifica și parcări la sol și vom amenaja fiecare metru pătrat pe care putem să îl gândim cu această destinație de parcare. Vom pune la dispoziția cetățenilor, pas cu pas, toate informațiile de care au nevoie, în așa fel încât aceștia să știe exact tot ce face municipalitatea în fiecare zi” a mai spus primarul Turc.

Primarul a mai spus și că din cele 3500 de locuri de parcare ar fi fost realizate sau în curs de realizare în jur de 1000.

http://Ioan Turc- Stadiul lucrarilor parcare Vasile Lupu

Share.

About Author

Lasă un comentariu