Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Un tânăr din Maieru s-a ales cu arsuri pe față și corp după ce butelia pe care o verifica, cu flacară, a luat foc. Care e starea victimei?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 25 de ani din Maieru s-a ales cu arsuri pe față și pe mâini după ce butelia pe care o manevra a explodat în această dimineață în timp ce o verifica, culmea, pentru eventuale scăpări de gaz, cu ajutorul unei flăcări.

Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat o victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani, din localitatea Maieru, cu arsuri de gradul I și II pe față și membrele superioare, ca urmare a verificării defectuoase (cu flacără) a unei butelii.” a informat ISU
Potrivit pompierilor în urma verificării buteliei s-a produs un incendiu în încăperea unde urma să fie montată. ”Incendiul a fost lichidat în limitele găsite de către SVSU Maieru și Stația de Pompieri Sângeorz-Băi” a precizat sursa citată.

Arsuri pe față, nas, mâini și pe corp. Din fericire întinderea și gravitatea nu e mare

UPDATE. Victima incidentului are arsuri care n-au impus transferul într-un centru de arși, însă leziunile au impus internarea  în secția de Chirurgie a SJUB. Spitalul Județean de Urgență a comunicat care este starea tânărului: ”la UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus astăzi un bărbat în vârstă de 26 de ani, victimă a unui accident casnic (incendiu butelie), în stare stabilă, conștient, cooperant, cu arsuri de gradul I pe 3% din suprafața corpului, respectiv pe față și pe degetele mâinilor, și cu arsuri de gradul II pe 1% din suprafața corpului, în zona piramidei nazale și radiocarpului drept.
Sub coordonarea Ministerului Sănătății, prin intermediul Centrului Operativ pentru Situații de Urgență, s-a hotărât managerierea cazului pe plan local, astfel că pacientul a rămas internat la Secția Chirurgie generală, pentru supraveghere și tratament” a transmis într-un  informare de presă SJU

Share.

About Author

Lasă un comentariu