Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Alianța Dreapta Unită (USR+PMP) și-a lansat candidații din cele patru orase, Consiliul Județean și cele mai importante primării din județ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alianța opoziției Dreapta Unită și-a lansat vineri la Bistrița principalii candidați la alegerile locale din 9 iunie 2024. Ionuț Simionca, secretarul general al PMP-ului național, președinte județean, candidează de data aceasta la Consiliul Județean împotriva lui Radu Moldovan, președintele en-titre și deputatul Robert Sighiartău, căruia de altfel i-a cerut public să se retragă din competiție.

La Primăria Bistrița candidatura Alianței Dreapta Unită (ADU) și-a asumat-o USR prin viceprimarul Călin Stan, care a si anunțat câteva direcții ale campaniei sale pentru care va lansa un program în 10-12 mai. La Beclean ADU merge pe mâna secretarului PMP BN, Caius Cârcu, aflat la a doua candidatură pentru orașul de pe Someș iar la Sângeorz Băi alianța de dreapta va candida cu un consilier independent, Ioan Niculai Pantelimon,  care a adunat singur în urmă cu doi ani peste 6% din voturi, mai mult decât majoritatea partidelor politice.

Alianța Dreapta Unită a prezentat și mai mulți candidați pentru primăriile de comune, între care jurnalistul Dorin Arsinte, candidat la Monor, acolo unde în urmă cu doi ani a obținut al 2-lea rezultat. La Ilva Mare candidatul Alianței de dreapta este directoarea școlii, Dana Pop, absolventă de Științe Politice, la Feldru candidatura pentru Primăria a fost încredințată tânărului  Artene Sângeorzan, la Cetate , acolo unde PMP a avut și singurul primar, racolat luna trecută de PSD va candida Grigore Hăbălău  iar la Leșu va candida inginerul Ioan Pop.

Președinții celor două partide, Lorand Toth și Ionuț Simionca au anunțat că întreaga lista a candidaților va fi prezentată în perioada imediat următoare.

Urmăriți lansarea principalelor candidaturilor Alianței Dreapta Unită în Bistrița-Năsăud aici:

Citiți și:

Alianța Dreapta Unită ar putea merge pe mâna unui fost independent la Primăria Sângeorz-Băi. A luat voturi de unul singur cât două partide

Share.

About Author

Lasă un comentariu