Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trei copii au ajuns la spital după ce un copac a căzut pe mașina lor în Mureșenii Bârgăului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trei copii cu vârste între 4 și 13 ani au fost răniți și au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care călătoreau în aceasta dimineață cu părinții. Familia care călătorea din Bacau spre Bistrița a fost oprită în mod brutal în Mureșenii Bârgăului. pe DN 17, după ce mașina avariată de copacul în cădere a ieșit de pe carosabil

În mașina lovită erau șapte persoane. ”La locul accidentului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism ce se deplasa pe direcția Vatra Dornei către Bistrița. condus de un bărbat de 47 de ani din Letea Veche, județul Bacău a fost avariat de un copac căzut pe partea carosabilă” a transmis IPJ., În urma accidentului, autoturismul s-a oprit în afara părții carosabile,

Pentru investigații medicale, trei dintre pasageri cu vârste curpinse între 4 și 13 ani au fost transportați la spital alături de mama lor. Doi dintre copii acuzau dureri la nivelul feței, iar un altul, dureri lombare.

„Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat o valoare negativă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal.” au informat polițiștii.

Spitalul Clinic Judetean de Urgență: ”copiii sunt în stare stabilă. Sunt în curs de investigații”

Potrivit unei informări trimise de SJCU copiii sunt stabili și li se fac analize și investigații medicale: ”Ca urmare a incidentului petrecut astăzi pe DN 17, unde un copac a căzut peste un autoturism în care se afla o familie cu copii, la UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au fost aduși trei minori, două fetițe de 4, respectiv 13 ani și un băiat de 10 ani. Copiii sunt în stare stabilă, conștienți, cooperanți și sunt în curs de investigații.

sursa foto: IPJ BN

Share.

About Author

Lasă un comentariu