Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum au fost ecologizate de deșeurile abandonate două zone din Cormaia și Sângeorz Băi: ” Trebuie să ne trezim odată la realitate”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Două suprafețe din zone turistice din Cormaia și Sângeorz Băi au fost ecologizate luni, 1 aprilie de elevi voluntari de la Liceul Solomon Haliță coordonați de ADI Deșeuri, în parteneriat cu Terasteel. ”Respectul pentru natură și pentru mediul în care trăim, trebuie arătat și în faptă” a scris pe facebook Cristian Niculae, directorul ADI Deseuri. 

Am reușit să curățăm două zone de deșeurile abandonate și să le facem să arate așa cum ar trebui de fapt să fie peste tot. Îi felicităm pe acești tineri minunați pentru hărnicia și determinarea de care au dat dovadă!” a mai scris directorul ADI Deșeuri care a menționat și că pe lângă acțiunea de ecologizare în sine,  salubrizarea fost o excelentă activitate educativă în aer liber, ”tinerii au conștientizat pericolul poluării cu deșeuri și au înțeles că fără implicarea fiecăruia dintre noi nu vom avea un mediu curat și sănătos.

Cristian Niculae spera ca aceste acțiuni să fie inspiraționale și pentru alții să se apune de curățenia spațiilor verzi și mai ales să nu mai arunce deșeurile în natură: ”  Trebuie să ne trezim odată la realitate și să nu ne mai batem joc de aceste locuri frumoase în care trăim! Putem face acest lucru, trebuie doar să vrem!”

Share.

About Author

Lasă un comentariu