Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un incident la rețeaua de distribuție a lăsat astăzi două sate din județ fără gaze naturale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Locuitorii din două sate din zona de câmpie a județului Bistrița-Năsăud, Silivaș și Fânețele Silivașului  au rămas marți după-amiaza fără gaze naturale din cauza unui incident la rețeua de disteibuție, a informat Delgaz Grid. Incidentul s-a produs în 2 aprilie după ora 15,00, iar reparația este estimată că se va prelungi până la ora 22,00.

Echipele de intervenții ale companiei de distribuție anunță că lucrează la remediere și cer prezența localnicilor la domiciliu pentru a face verificarile pentru reluarea în condiții de siguranță a disttribuirii gazului, după reparații.

Comunicatul Delgaz Grid: Delgaz Grid a fost nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatile Silivasu de Campie si Fanatele Silivasului, in data de 2 aprilie, incepand cu ora 15:00, ca urmare a unui incident survenit la reteaua de distributie gaze naturale. Echipele companiei lucreaza in vederea remedierii situatiei, reluarea treptata a alimentarii cu gaze naturale fiind estimata a se realiza pe parcursul zilei de 2 aprilie, incepand cu ora 22:00, in functie de prezenta la domiciliu a  consumatorilor afectati, masura fiind necesara pentru efectuarea operatiunilor in conditii de siguranta” a anunțat Delgaz Grid.

Share.

About Author

Lasă un comentariu