Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Diana Morar, postare emoționantă de ziua internațională de conștientizare a Autismului: ” și eu sunt un părinte cu inima albastră”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Diana Morar a făcut o postare emoționantă de ziua constientizarii Autismului: ” Ne coloram in albastru încercând sa fim alături de cei care trăiesc altfel, diferit.  Gânduri exprimate sunt valabile nu doar de Ziua Constientizării Autismului.” a scris parlamentarul liberal pe facebook. 

Ea a marturisit că  știe din proprie experiență cu ce obstacole se bat ”părinții cu unima albastră” (aluzie la culoarea simbolică a autismului): ”Sunt mama unui astfel de copil, iar alături de toți părinții altfel și copiii altfel, inimile noastre bat in fiecare zi din an in albastru. Pentru majoritatea este foarte greu sa fie altfel in fiecare zi in societatea noastră. Este o provocare, o lupta permanenta, o serie neîntreruptă de obstacole de depășit. In cele mai multe cazuri resursele sunt infime, iar ajutorul vine tot de la cei încercați și care cunosc din experiența proprie cum stau lucrurile in realitate.

”Societatea cunoaște prea puțin. Statul oferă puțin spre deloc”

O mâna de oameni inimosi fac însă minuni. Fiindcă pentru un părinte cu inima albastra, un lucru obișnuit ce îl învață copilul său este o minune, iar atunci când pui capul pe perna istovit de griji, acel lucru banal învățat, îți da speranța pentru viitor.

Pentru ca misiunea de viața a părinților cu inima albastră este cea de a ocroti îngerii ce li s-au dat in grija de acolo de Sus. Dragii mei, astăzi este ziua conștientizării noastre in dreptul lor Haideți sa cunoaștem ca acești copii sunt cele mai inocente și mai pure persoane care ne este dat sa le întâlnim in viața.

Iar când devin Adulți, autismul nu trece, ei rămân la fel. Sa avem grija de cei de lângă noi!” a mai scris Diana Morar în mesajul sau emoțoionant adresat părinților copiilor cu autism.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu