Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Supercom a încheiat distribuirea pubelelor verzi la domiciliu. Ce pot face cei care n-au fost găsiți la adrese?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Supercom SA a anunțat că a încheiat operațiunea de distribuire a pubelelor verzi, pentru colectarea sticlei, care s-a desfășurat, conform programului în perioada 9 decembrie 2023 – 31 martie 2024. Locatarii de la case  care n-au reușit să intre în posesia pubelelor, care sunt oferite gratuit, pot să o facă daca se deplasează la sediul Supercom pe strada Drumul Cetății numarul 11 și prezintă actul de identitate.

”Din motive obiective, o parte din cetățenii municipiului Bistrița nu au intrat în posesia pubelei verzi, pentru că nu au fost găsiți la domiciliu în perioada programată. Prin urmare, adresăm o rugăminte către toate persoanele care locuiesc în zonele de case din municipiul Bistrița și localitățile componente, și care nu au primit pubela verde, să vină să ridice acești recipienți de colectare de la sediul Supercom SA – str. Drumul Cetății nr. 11” a transmis Supercom într-un anunț de presă.

Programul de ridicare a pubelei verzi de la sediul Supercom se face în intervalul orar 09:00 – 16:00. ”Pubela verde se va ridica pe baza actului de identitate și a semnăturii olografe în procesul-verbal de predare / primire a pubelei verzi. Mulțumim tuturor cetățenilor pentru înțelegere și sprijin” a precizat anunțul Supercom.

Share.

Lasă un comentariu