Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Diana Morar, reacție ironică pe facebook după toaletarea radicală a copacilor din curtea Spitalului Județean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Toaletarea radicală a copacilor din incinta Spitalului Județean de Urgență a stârnit reacțiile ironice ale deputatului PNL Diana Morar care a postat două fotografii cu imaginea spitalului. 
”Șoc și groază: copaci aflați pe mâini bune. Ostatici. Soluții inovatoare de îndepărtare a ciorilor croncănitoare. #spital finanțat din banii cetățenilor, folosit ca emblemă electorală” a scris Diana Morar în drepturi postării, cu trimitere explicită la sloganul de campanie al candidatului PSD la Primăria Bistrița, managerul spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany, ”Bistrița pe mâini bune”.
Share.

Un comentariu

  1. Intoarcerea “primarului drujbă”- Ovidiu Cretu. Imaginile cu arborii din curtea Spitalului Judetean măcelăriti cu drujba aminteste de anul 2010 când fostul primar Ovidiu Cretu aflat la primul său mandat a pus gând rău teilor de pe Bulevardul Republicii prin asa-numita “toaletare”, de fapt fiind vorba despre interventia brutală cu drujba in coroana arborilor, care in urma operatiunii arătau ca niste stafii.
    Garda de Mediu Bistrita a sanctionat atunci primaria cu o amenda de 40.000 lei .Iata ce a declarat la acea vreme Ioan Bors, prim-comisarul Garzii de Mediu Bistrita: „Reprezentantii primariei aveau avize pentru toaletizarea arborilor, nu pentru interventia in coroana, care este interzisa conform legii. Exista pericolul ca unii copaci sa nu mai prinda primavara si sa se usuce. Garda de Mediu Bistrita nu emite autorizatii, ci doar verifica daca au fost facute conform legii”.
    In manualul „Cultura arborilor si arbustilor ornamentali” de prof. univ. dr. Ana-Felicia Iliescu: „Retezarea anuala a coroanelor unor arbori (salcami, castani, artari, tei, etc.), pastrându-se doar trunchiul si partile bazale ale ramurilor inferioare, este o practica nejustificata, deosebit de pagubitoare, epuizând treptat capacitatea de refacere a coroanei si scurtând viata arborilor”.
    Putem admite nevoia de îndepărtare a ciorilor croncănitoare, dar cu arborii ce-ati avut?

Lasă un comentariu