Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Localnicii din Braniștea și Măluț lăsați fără apă de constructorul care modernizează rețeaua de canalizare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Locuitorii din Măluț și Braniștea au fost lăsați fără apă la robinete de o avarie provocată accidental luni dimineața de muncitorii  firmei care modernizează rețeaua de canalizare din comună. Avaria s-a produs într-una din cele mai călduroase zile, când temperaturile au trecut de 26 de grade.

Aquabis a anunțat sistarea furnizării apei în jurul orelor amiezii  și a estimat că avaria va fi remediată în jurul orrelor 18,00  ”din cauza unei avarii provocate de o firmă prestatoare care face lucrări de modernizare la canalizare , sântem nevoiți să sistăm furnizarea apei potabile astăzi, 15 Aprilie 2024 de la ora 12:35 până la ora 18:00 pentru localitatățile Măluț și Braniște – total. Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.” este anunțul făcut de Aquabis.

Aquabis a ținut să precizeze și că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă. a mai precizat Aquabis.

imagine arhiva

 

Share.

Lasă un comentariu