Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Unde s-au împotmolit procedurile pentru modernizarea Gării din Beclean? Licitație reluată.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Modernizarea Gării din Beclean, care urmeaza sa fie făcută din fonduri europene prin POIM,  bate pasul pe loc după ce la o primă licitație organizata de SRCF Cluj nu s-a prezentat nimeni. E vorba de o licitație  pentru achiziție de consultanță pentru modernizarea Gării Beclean pe Someș, lotul 1 din 47 de stații CFR din țară lansata la începutul luni aprilie. Totalul achiziției afișate pe SEAP era de  589.170,20 lei.

Procedura a fost anulată în lipse de oferte, așa cum s-a întâmplat și în cazul Garii din Dej, pentru a carei modernizare au fost scoase la licitație servicii de Consultanță și Supervizare Lucrări aferente obiectivului de investiții: cu o valoarea estimată fără TVA de 492.807,72 lei.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat un nou anunț ,cu titlu identic și cu aceleași valori, ofertele fiind asteptate până la data de 29 iulie 2024, ora 15:00, pentru ambele loturi, urmând sa rămână valabile până la sfarsitul lunii ianuarie 2025.

Anunțul modernizarii Gării din Beclean (foto proiect), unul dintre cele mai importante noduri feroviare din județ  a fost făcut încă din martie 2023, însă de atunci lucrurile nu s-au mișcat mai deloc.

Share.

About Author

Lasă un comentariu