Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ne topim și astăzi la temperaturi de peste 30 de grade în județ. Când se mai răcorește

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Începem luna iulie cu o nouă zi caniculare, cu temperaturi de peste 30 de grade în județ, comparabilă cu cea de duminică. Prognozele meteo naționale arată că ne răcorim de marți-miercuri pentru câteva zile.
În județ potrivit prognozelor Meteo BN astazi, regiunile din vestul, centrul si sudul județului vor înregistra temperaturi chiar și de 33-34 de grade, așa cum s-a înregistrat și în cursul zilei de duminică.
Către seară vom avea parte însă de instabilitate și ploi.
Duminică orașele din județ au avut parte de temperaturi extrem de ridicate. Maxima s-a înregistrat în Năsăud, acolo unde echipamentele Meteo BN au înregistrat chiar și 34,7 grade. La Beclean duminica s-a înregistrat p maximă de 33,3 grade celsius iar la Bistrița maxima din ultima zi a lunii iunie a fost de 32,2.
Temperaturile ridicate și vremea senină se menține până luni după amiază: ”Spre seară, însă, gradul de instabilitate va fi, treptat în creştere şi vor apărea averse, fenomene electrice, vânt intens si punctiform, grindină.  . Pare cert, însă, că până spre orele 16:00, atmosfera va fi calmă şi foarte caldă!” a scris pe facebook meteorologul Mihai Bălan.
Share.

About Author

Lasă un comentariu