Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trenuri oprite temporar în Bistrița-Năsăud după furtuna care a măturat județul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Compania Naţională de Căi Ferate a anunțat  că traficul feroviar se desfășoară cu dificultate pe tronsonul feroviar Argestru – Ilva Mare din cauza vremii nefavorabile, din cauza întreruperilor de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, pe anumite intervale. Echipe speciale ale Regionalei CF Iași a remediat deranjamentele pe segmenteleArgestru – Floreni și Grădinița – Ilva Mare, iar la ora actuală se intervine cu drezina pantograf între stațiile Floreni – Coșna, pentru înlocuirea firul de contact, rupt de rafalele de vânt a anunțat Compania de Cai Ferate

Până la finalizarea intervențiilor trenurile IR 1832 (Cluj Napoca – Iași) și R 5704 (Ilva Mică – Suceava), care au staționat temporar și în Ilva Mare pentru  58, respectiv 35 de minute, vor fi oprite temporar, a mai precizat CFR care a precizat că termenul estimat pentru repunerea sub tensiune și redeschiderea traficului este de circa 50 de minute.

Furtuna a afectat și circulația mașinilor. Au fost raportate la ISU BN un copac căzut pe carosabil la intrare în localitatea Urmenis dar și un stâlp de lemn căzut pe partea carosabilă între loc. Livezile și Rusu Bârgăului.

Share.

Lasă un comentariu