Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Percheziții miercuri la un grup de vânzători de droguri din Bistrița-Năsăud cu ”afaceri” în branșă din 2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mascații i-au trezit din somn în această dimineață pe mai mulți membri ai unei rețele de trafic de droguri funcțională din 2022 care aproviziona cu substanțe psihoactive, canabis dar și cristal 3CMC consumatori din Bistrița și împrejurimi. Au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziții domiciliare, iar trei persoane au ajuns la audieri astăzi. 

”Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, începând cu anul 2022, în județul Bistrița- Năsăud s-ar fi constituit și ar fi acționat un grup infracțional organizat, ai cărui membri ar fi procurat, distribuit și comercializat, cu sume cuprinse între 50 și 100 de lei, pentru un gram, în municipiul Bistrița și împrejurimi, droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), droguri de risc (canabis) și substanțe pshoactive (2-MMC)”  a transmis IPJ Bistrița-Năsăud în această după amiază.

La percheziții au fost descoperite două dispozitive de mărunțit tip grinder, cu urmă de substanță vegetală de culoare verde-oliv, 2 cântare de mare precizie cu urme de substanță cristalizată, aproximativ 22 de grame de substanță vegetală de culoare verde-oliv și un recipient cu o substanță albă cristalizată, a anuntat IPJ care a precizat și că polițiștii au descoperit și ridicat telefoane mobile, cartele SIM, un dispozitiv de inhalat cu urme de substanță vegetală, precum și 5.800 de lei.

”Au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud, pentru audieri. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română” a transmis IPJ BN.

UPDATE: trei tineri acuzați de trafic de droguri au fost trimiși în arest preventiv, joi după amiaza de completul de drepturi și libertăți a Tribunalului Bistrița-Năsăud. Amănunte despre acuzațiile prezentate judecatorilor de procurorii DIICOT găsiți aici:

https://portal.just.ro/112/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11200000000095885&id_inst=112

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu